×

Premiär för mig som utställare på Gräsö Konstrunda

Det börjar att dra ihop sig till Gräsö Konstrunda 2018, det blir nu premiär för mig som utställare och inte besökare. De senaste dagarna har det varit full aktivitet ute i målarateljén på tomten. Det är mycket smått och stort att tänka på inför varje utställning. En sak är i alla fall säker det är att bilen kommer att vara proppfull när den rullar upp mot Gräsö nu på fredag. Till min stora lycka har jag  hjälp av dottern Fanny under hela veckan.

Jag är oerhört tacksam över möjligheten att hålla en egen utställning uppe hos våra goda vänner Tobias och Maria Andersson på deras fina gård. Bara att åka ut till Djursten och uppleva den härliga miljön är värt besöket!

Gräsö Konstrunda pågår 9-15 Juli, alla dagar mellan kl.12.00-17.00. För vägbeskrivning och övrig info om Gräsö Konstrunda klicka här 

Nu håller jag tummarna för lagom bra väder och många besökare till Djursten.

Hoppas vi ses!

Allt gott,
// Christian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 5 =