×

Studio Feelgoodpainting har flyttat till ny adress.

Studio Feelgoodpainting flyttade vid årskiftet ut från Edsvik/Oxstallet. Flyttlasset gick till Kvarnvägen.6 uppe i Landsnora (se karta). Den nya målarstudion är något mindre men ligger mer ostört på en charmig villatomt med enastående utsikt över Edsviken. Här kommer jag få möjlighet att måla utifrån väldigt fria förutsättningar. Är du intresserad av att göra ett besök i målarstudion eller funderar på att köpa någon av mina målningar är du varmt välkommen att kontakta mig (070-348 20 50) så hittar vi en tid för detta.

Avslutningsvis vill jag skicka med en bamsekram till dig Lillemor Holmgren för att jag fått denna fantastiska möjlighet. Du är en otroligt generös person med ett stort hjärta. Det här betyder så mycket för mig och mitt fortsatta målande! Tack!!