×

Stay Hungry. Stay Foolish.

Jag höll mitt nyårslöfte från i fjol, dvs jag lyckades komma med på en konstutställning. Det blev den jurybedömda Överbysalongen som gick av stapeln 21 oktober till 5 november 2017. Det var en härlig erfarenhet och min tavla ”Eternal Flame” som var med blev också såld!

Innan jul hade jag ett litet konstmingel hemma för ett 50-tal vänner och familj. Det blev en mycket lyckad afton med tilltugg, dryck och mycket prat om konst och mina företagsplaner framöver. Jag fick även fyra tavlor sålda 🙂

Det nya året 2018 startar med en rivstart!
Med mer skaparlust och energi än någonsin siktar jag på att sjösätta mitt aktiebolag inkluderande målningskonceptet ”Alla Kan Måla by Feelgoodpainting” under våren. Det känns verkligen superspännande!

Utöver det har jag klart med tre konstutställningar i nuläget

  • Sollentuna Konstronda, 21-22 april.
  • Gräsö Konstrunda 9-15 juli.
  • Egen konstutställning på Överbygård, 8-23 september.

Avslutningsvis vill jag skicka med slutklämmen från Steve Jobs magiska tal till avgångsstudenterna på Stanford University i juni 2005.

Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma — which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuitionStay Hungry. Stay Foolish.”

Min första tatuering gjord av Agnes Fleetwood, Studio Bakfickan, 30:e december 2017.